taxi-meer4you-40.jpg
taxi-meer4you-41.jpg
taxi-meer4you-06.jpg
taxi-meer4you-12.jpg
taxi-meer4you-17.jpg
IMG-20190219-WA0003.jpg

Coronaprotocol Taxi Meer 4 You

Coronaproof rijden als taxichauffeur

Omdat juist in deze periode de beschikbaarheid van vervoer van essentieel belang kan zijn, vervult het taxivervoer momenteel een belangrijke functie. De gezondheid van zowel de chauffeur als de reiziger staat hierbij voorop. Het is daarom van belang dat zowel reizigers als taxiondernemer de adviezen van het RIVM ten aanzien van hygiëne en persoonlijke afstand opvolgen. Aansluitend op deze basisuitgangspunten vervoert een taxi alleen een passagier wanneer er sprake is van een afstand van minimaal 1,5 meter tussen de chauffeur en passagier, of wanneer er een afscheiding is tussen de chauffeur en passagier. Daarnaast is het advies om maximaal één passagier tegelijkertijd te vervoeren, tenzij het personen van hetzelfde huishouden betreffen.

corona update

De tijdelijke maatregelen die wij gemaakt hebben zijn:

  • Ritten reserveren via website, mail en telefoon blijft bestaan.
  • Wij vervoeren onze reizigers zoveel mogelijk individueel, dus niet gecombineerd met andere reizigers (tenzij u samen met uw partner en/of kinderen of een begeleider dezelfde rit maakt).
  • Het plaatsen van schermen tussen chauffeur en u als passagier(s).
  • Wij geven geen handen.
  • Wij zetten zoveel mogelijk onze bus in om een zo ruim mogelijke afstand tussen de inzittenden (reizigers onderling en chauffeur) te bieden. Vanwege deze maatregel komt de indicatie ‘voorin zitten’ tijdelijk te vervallen.
  • Contactloos betalen.

Taxi versus openbaar vervoer

Het reizen met de taxi is natuurlijk veel veiliger dan met het openbaar vervoer. De kans om door anderen besmet te worden is immers veel kleiner. We gaan er dan ook vanuit dat, nu we in de laatste fase van de noodmaatregelen zitten, er veel meer taxiritten besteld zullen worden. Onze taxi’s reinigen we natuurlijk na iedere rit opnieuw. Ook hebben wij in onze taxi’s een afscheiding laten plaatsen tussen onze chauffeur en passagier(s).

Passagiers/Reizigers die gebruik willen maken van onze taxi’s verzoeken we om de volgende preventieve maatregelen in acht te nemen:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Vraag eventueel de chauffeur om een mondkapje (dit kost u €2,- extra)

Verzoek aan alle reizigers

Wij vragen van u als reiziger om goed op uw gezondheid te letten.

Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
Mijd sociaal contact en reis alleen noodzakelijk.

Onze chauffeurs mogen reizigers met klachten weigeren mee te nemen. De chauffeurs van Taxi Meer 4 You houden zich aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

corona verzoeken

Meer dan 7 personen of andere problemen?

Neem contact met ons op.

gogido logo      taxiid


289 klanten beoordelen Taxi Meer 4 You met gemiddeld een 9.6/10

Taxi Meer 4 You

Faustlaan 76
2152 PJ  Nieuw-Vennep

Patrick  06-41193407

Yvette  06-41193408