taxi-meer4you-40.jpg
taxi-meer4you-41.jpg
taxi-meer4you-06.jpg
taxi-meer4you-12.jpg
taxi-meer4you-17.jpg
IMG-20190219-WA0003.jpg

Over ons

Welkom op de site van Taxi Meer 4 You.

Wij zijn een jong, dynamisch familiebedrijf

Tijdens al onze ervaringen in de taxibranche misten wij regelmatig de service, daarom bieden wij u graag de service zoals u deze kunt verwachten van een taxichauffeur.

"Taxi Meer 4 You onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Wij staan dagelijks voor u klaar

Taxi Meer 4 You verzorgt graag uw taxi naar of vanuit de Haarlemmermeer, omdat wij als geen ander weten hoe dat het beste kan. Wij bieden een betaalbare, goed verzorgde en betrouwbare rit aan particulieren, groepen, en zakelijke passagiers.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn belangrijke uitgangspunten voor ons, want de taxirit maakt misschien slechts een klein deel uit van uw vakantie of zakenreis, maar het kan wel het verschil maken tussen een fijne of vermoeiende totaalbeleving.

Wij zorgen voor een klantgerichte taxirit en we doen dat tegen vriendelijke tarieven. Wij bieden vervoer aan voor zowel de heen als terugreis, dus Taxi Meer 4 You zorgt ervoor dat reizigers tijdig op Schiphol aankomen en brengt reizigers vanaf Schiphol naar het gewenste adres. Taxi Meer 4 You heeft zich ontwikkeld tot gespecialiseerde Schipholtaxi voor Amsterdam en de omliggende plaatsen. Passagiers mogen daarom een comfortabele taxirit verwachten met een sociale vakkundige chauffeur.

Elk verzoek is bespreekbaar en wij staan graag voor u klaar!

Hopelijk zien wij u gauw bij Taxi Meer 4 You!

Meer dan 7 personen of andere problemen?

Neem contact met ons op.

gogido logo      taxiid


289 klanten beoordelen Taxi Meer 4 You met gemiddeld een 9.6/10

Taxi Meer 4 You

Faustlaan 76
2152 PJ  Nieuw-Vennep

Patrick  06-41193407

Yvette  06-41193408