Onze diensten

Uw reis begint optimaal als Taxi Meer 4 You u naar de luchthaven brengt. Onze chauffeur brengt u snel en comfortabel naar elk adres in Nederland, maar ook over de grens o.a. België, Duitsland.

Luchthavens zijn bekend terrein voor ons. Dat is wel zo plezierig als wij daar heenbrengen of afhalen.

U vindt onze chauffeur, na een welkom WhatsApp of SMS, direct bij het meetingpoint. Natuurlijk bieden wij dezelfde mate van service en zorg aan het afhalen en wegbrengen van uw gasten.

Het is voor u en ons prettig als wij uw vervoer tijdig kunnen inplannen, maar zelfs "vervoer à la minute" is in de meeste gevallen geen probleem.

... op vakantie

Uw reis begint als u de voordeur sluit. Onze taxi staat klaar om u veilig en comfortabel naar de luchthaven van uw keuze te brengen. Verwarmd als het koud is, lekker verkoelend in de zomer, op elk uur van de dag of nacht.

Wij vervoeren u rechtstreeks en exclusief. Dat wil zeggen: Alleen u en reizigers die tot uw gezelschap behoren nemen plaats in een van onze taxi’s of –als dat u beter uitkomt– in onze luxe 7 persoons taxibusje.

Eenmaal in de taxi kunt u alle stress laten varen. Vanaf hier nemen wij de regie voor dit deel van de reis over. Wij zorgen ervoor dat u uitgerust op de luchthaven aankomt. Uw vliegvakantie begint in een Taxi van Meer4You.

Als u –hopelijk uitgerust en bruingebrand– weer terugkomt halen wij u ook graag op. Wij staan op u te wachten als uw vlucht is geland, zodat u geen tijd hoeft te verliezen met het zoeken naar vervoer.

Dus ook voor de terugreis geldt: Uw vliegvakantie eindigt in een taxi van Meer4You!

… of evenementenvervoer. Zorgeloos, veilig en comfortabel.

Heeft u een evenement gepland? Alleen, met je gezin of met je vriendengroep?
Wilt u de dag zorgeloos beginnen .. laat u zich dan veilig en comfortabel door Taxi Meer4You vervoeren.
Wilt u, na afloop, nog gezellig een drankje drinken . . . geen probleem Taxi Meer4You haalt en brengt u veilig thuis.

…of zakelijk vervoer. Snel, comfortabel en veilig.

U wilt uw reistijd gebruiken om te werken of om te ontspannen, zodat u uitgerust op uw afspraak arriveert?

Misschien wilt u aan het eind van uw drukke dag niet vermoeid zelf achter het stuur plaats nemen met alle mogelijke risico’s die daar aan verbonden zijn?

Wat uw reden ook is, u kunt uw wensen en voorkeuren kenbaar maken en wij verzorgen alles.

Vestigingsbezoeken, vergaderen op weg naar een locatie, sightseeing, vervoer naar een feestelijke opening of receptie zonder dat uw gasten zelf moeten rijden? Onze service biedt hiervoor dé uitkomst.

…of woon- en werkverkeer. Snel, comfortabel en veilig.

De meeste bedrijven maken wel eens gebruik van de diensten van een taxibedrijf.

Maar is het wel een taxibedrijf dat efficiënt voor u rijdt ? Kunt u erop rekenen dat een taxi snel beschikbaar is?

Bijvoorbeeld: Eén van Uw werknemers heeft een been gebroken en kan niet op eigen gelegenheid naar het werk komen, maar kan eigenlijk op de werkvloer ook niet gemist worden.

Wat is wijsheid ? Neem in zo’n geval contact met ons op...!

Wat u nodig heeft, is een "partner in vervoer" die snel kan inspelen op een noodsituatie.

Wij zorgen ervoor dat uw personeelslid elke ochtend op tijd bij uw bedrijf arriveert en ’s middags weer op tijd terug naar huis wordt gebracht. Voor u en uw werknemer een win/win situatie. Voor ons geen probleem! En voor de kosten hoeft u het niet te laten!